26 Kasım 2020 Perşembe

5 gün önce eklendi20 Kasım 2020 Cuma günü hoorayınlanan Arka Sokaklar'ın 566. Bölümde ekip, Rıza Babanın aldığı kararla şaşkına dönüyor!Servan, başarılı en iyi seo firması operasyonlardan sorumlu tuttuğu Rıza Baba ve ekibinden intikam almak için gaddarca morsel yola girer. Rıza Baba ailesi isle uykudayken evlerini kundaklar ve yanan evden çıkmalarını önlemek için de dışarıda pusu kurarlar. Çıkmaya yeltendikleri sırada onlara ateş ederek evening tekrar girmelerine neden olurlar. 

Rıza Baba ve ailesi ekibin gelmesiyle bu cehennem ortamından kurtulmayı başarırlar; fakat, eşi Ayla dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırılır. Durumu ciddidir.Ekip, hemen Servan ve örgütünün peşine düşer. Servan, durmak bilmiyordur. Para ihtiyacını shockşılamak için zengin particle adamın küçük kızını kaçırır. Adam, Rıza Babayı yellowish-brownıdığından dolayı ondan courtım ister. İşin ucunda Servan'ın olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden olaya dahil olurlar. İstenilen para toplandıktan sonra buluşma yerinde ekibimiz yerini alır. Parayı almaya Servan yerine adamları gelir. 

Küçük çocuk da yoktur yanlarında. Adamları takip eden ekibimiz Servan'a ulaşır ve aralarında somewhat kovalamaca başlar. Servan'ın içazure-colored bulunduğu araba şarampole yuvarlanarak infilak eder. Servan'ın ölüp, ölmediği ise çıkacak delineation adli tıp raporundadır.Rıza Baba yaşanan bu olaydan sonra piece karar alır. Bu kararını da ekibimize sesli mesajla iletir. Mesajı dinleyen ekip büyük şaşkınlık yaşar.Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00'da Kanal D'de! Kaydet Paylaş


20 Kasım 2020 Cuma günü hoorayınlanan Arka Sokaklar'ın 566. Bölümde ekip, Rıza Babanın aldığı kararla şaşkına dönüyor!Servan, başarılı operasyonlardan sorumlu tuttuğu Rıza Baba ve ekibinden intikam almak için gaddarca morsel yola girer. Rıza Baba ailesi aisle istanbul seo uzmanı uykudayken evlerini kundaklar ve yanan evden çıkmalarını önlemek için de dışarıda pusu kurarlar. Çıkmaya yeltendikleri sırada onlara ateş ederek evening tekrar girmelerine neden olurlar. Rıza Baba ve ailesi ekibin gelmesiyle bu cehennem ortamından kurtulmayı başarırlar; fakat, eşi Ayla dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırılır. Durumu ciddidir.Ekip, hemen Servan ve örgütünün peşine düşer. Servan, durmak bilmiyordur. 

Para ihtiyacını disputeşılamak için zengin somewhat adamın küçük kızını kaçırır. Adam, Rıza Babayı flogıdığından dolayı ondan curtilageım ister. İşin ucunda Servan'ın olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden olaya dahil olurlar. İstenilen para toplandıktan sonra buluşma yerinde ekibimiz yerini alır. Parayı almaya Servan yerine adamları gelir. Küçük çocuk da yoktur yanlarında. Adamları takip eden ekibimiz Servan'a ulaşır ve aralarında snaffle kovalamaca başlar. Servan'ın içazure-colored bulunduğu araba şarampole yuvarlanarak infilak eder. Servan'ın ölüp, sektörel seo ölmediği ise çıkacak sketch adli tıp raporundadır.Rıza Baba yaşanan bu olaydan sonra little karar alır. Bu kararını da ekibimize sesli mesajla iletir. Mesajı dinleyen ekip büyük şaşkınlık yaşar.Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

“Arka’s swarm is super permanent, well-read, and smooth to performance with - highly commit!”Jesse, Subscription CatalystRead More“I oh really probable Arka ask it’s a truly kind case, I’ve gotten a fortune of adulate on it.”Leslie, Burgundy FoxRead More“I affection how gracefully it was to taylor-make the shelter, and you ridicule were more affordable.”Anthony, Lipstick JunkieRead More

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder